22 december 2007

NO Blues in de Amer


Haytham Safia

Het leek er even op dat NO blues ons vrijdagavond in de kou liet staan. Er waren zoveel bezoekers dat niet iedereen meer in cafe de Amer kon :). Dat we er nog niet in konden kwam omdat ze nog bezig waren met inspelen maar daarna hebben ze ons op een warme muzikale avond getrakteerd. We werden meegevoerd langs muzikale fata morgana’s en door desolate woestijnen. Wat een wereldmuziek!!
No Blues bestaat uit Ad van Meurs (gitaar), Haytham Safia (U’d, Arabische luit) en Anne-Maarten van Heuvelen (contrabas) en bij live optredens versterken Osama Maleegi (percussie) en Ankie Keultjes (vocalen)de groep.
Op de foto Haytham Safia. Hij komt uit Jeruzalem, waar hij in 2002 met zijn ud (luit) cum laude afstudeerde aan de Academy of Music and Dance in Jeruzalem. Vanaf dat moment is hij al verschillende malen in Nederland uitgenodigd, onder andere als solist met Holland Symfonia in het Concertgebouw.
Wil je zelf ook luisteren ga dan naar; www.myspace.com/NObluesnl of www.haythamsafia.com - www.watchman.nl - www.hills-music.com

Geen opmerkingen: