26 december 2016

De Amer - Hidden Agenda Deluxe met Carter Sampon


Na een aantal jaar niet in de Amer te zijn geweest was het donderdag de 22ste zover dat ik met een vriendin en haar man weer eens naar de muziek ging.
Eric Devries, BJ Baartmans, Sjoerd van Bommel en  Gerald van Beuningen hadden een kerstcd (ja, ja..)  gemaakt met Carter Sampson. En aangezien dat Amen redelijk in de buurt ligt van waar ik woon was het een mooi moment om heen te gaan voor een ontspannen avond.

Op de vraag of iedereen het goed kon horen was er een dame in het publiek die daar serieus op reageerde door te vragen of het een beetje zachter kon..... Anders ging ze haar oordopjes in doen...Hilarisch!! Als je in de Amer bent moet je de muziek horen en voelen mevrouw, hihihi!


In de aankondiging van de Amer werd ze zo geintroduceerd: ‘The Queen of Oklahoma’, Carter Sampson, is een perfect voorbeeld van een alt-country zangeres. Sampson haar laatste solo album; ‘Wilder Side’ is een parel in het genre. Haar Italiaanse tour deed ze met Hidden Agenda Deluxe, het collectief van Nederlandse iconen zoals BJ Baartmans & Eric Devries. Uit deze samenwerking kwam het besluit om onder de titel ‘Xmas from Amsterdam to Oklahom’ een Kerst-album op te nemen met drie originele kerst-songs. Deze werden aangevuld goedgekozen covers die goed bij december passen.

BJ Baartmans


Een aantal jaar ook niet meer met fotograferen bezig geweest maar heb deze avond weer wat kunnen oefenen. Ik ben niet geheel ontevreden. De mooiste plaatjes heb ik hier geplaatst.


Sjoerd van Bommel, de drummer, zat helaas te ver weg voor mij om hem goed op de foto te krijgen.


Voor als je nog een stukje muziek wilt horen:
Christmas Eve in Amsterdam - Eric Devries

Hard Candy - Carter Sampson



Geen opmerkingen: